Pastinak – granule

50 320 

sušená zelenina jednodruhová

Katalogové číslo: - Kategorie:

Popis

Pastinák je kořenová zelenina podobná mrkvi, ale s jemně sladkou a kořeněnou chutí. Je to oblíbená zelenina v evropské kuchyni a je známá pro svou vysokou nutriční hodnotu.

Existuje mnoho způsobů, jak připravit pastinák, a může být použit v různých typech pokrmů. Některé populární způsoby, jak používat pastinák, zahrnují:

  1. Vaření a příprava polévek: Pastinák může být přidán do polévek a vývarů jako aromatická zelenina, která dodává bohatou chuť.
  2. Pečení: Stejně jako brambory, pastináky lze pečené jako příloha nebo součást směsi pečené zeleniny. Můžete je nakrájet na kousky, osolit, opepřit a pokapat olivovým olejem před pečením.
  3. Puré: Vařené pastináky lze rozmixovat do hladkého puré, podobně jako bramborové puré. Můžete je také smíchat s bramborami pro bohatší chuť.
  4. Fritování: Nakrájené pastináky lze smažit jako chipsy nebo hranolky.
  5. Saláty: Pastináky lze přidat do zeleninových salátů, buď čerstvé jako nakrájená zelenina, nebo pečené pro hlubší chuť.
  6. Příprava omáček a marinád: Pastinák může být také přidán do omáček a marinád pro různá pokrmy, aby dodal chuť a texturu.

Pastinák

je vynikající zdroj vlákniny, vitaminů a minerálů, a je skvělou alternativou k bramborům a mrkvi. Je to vynikající zelenina, která přidává do pokrmů jemnou sladkou chuť a je vhodná pro různé kulinářské techniky.

 

Balení gastro koření pastinak – granule pro velkoobchod

Nabízíme cenové zvýhodnění při odběru gastro balení pastinak – granule (velkoobchodního balení). Pro veškeré gastro provozy jsme připraveni dodat kvalitní kořenící směs, jednodruhové koření ve větším množství.

obchodní název a adresa provozovatele potravinářského podniku
Vladímíra Samková, Sídlo: Rasošky 61, 552 21 Rasošky, IČO 72884037

Další informace

Hmotnost -
Hmotnost

100 g, 250 g, 500 g, 1 kg