Pečené brambory

60 320 

kořenící přípravek sypký bez přidaného glutamanu

Katalogové číslo: - Kategorie: Štítek:

Popis

Složení koření na pečené brambory:

Sůl (max. 39%), paprika, česnek, cibule, kmín, petržel list, bazalka, medvědí česnek.

Použití koření v kuchyni:

Směs koření určená k okořenění pečených nebo smažených brambor, ale i zapečených – francouzských brambor. Dále se dá použít na dochucení grilované kýty, selete, hub, ale i směsí zeleninových či masových.

pečené brambory

Pro jednoduché, ale chutné pečené brambory můžete použít následující recept:

Ingredience:

  • Brambory (množství podle počtu osob)
  • Olivový olej nebo rostlinný olej
  • Sůl
  • Pepř
  • koření pečené brambory

Postup:

  1. Příprava brambor: Očistěte brambory a nakrájejte je na menší kousky nebo na plátky. Můžete nechat slupku na bramborách nebo ji odstranit podle preference.
  2. Předehřátí trouby: Předehřejte troubu na 200°C.
  3. Koření brambor: Brambory vložte do velké mísy a přidejte olivový olej (nebo jiný rostlinný olej) a koření podle chuti. Použijte sůl, pepř a libovolné další koření, které máte rádi. Dobře promíchejte, aby byly brambory rovnoměrně potaženy olejem a kořením.
  4. Pečení brambor: Rozložte brambory na plech vyložený pečicím papírem nebo na plech vymazaný olejem. Rozprostřete je do rovnoměrné vrstvy, aby se pekly rovnoměrně. Pečte brambory asi 30-40 minut, nebo dokud nebudou zlatě hnědé a křupavé, občas je promíchejte během pečení.
  5. Servírování: Jakmile jsou brambory hotové, vyjměte je z trouby a nechte je chvíli vychladnout. Poté je můžete servírovat jako přílohu k hlavnímu jídlu nebo jako samostatné jídlo. Dochutit je můžete čerstvými bylinkami, extra olejem nebo omáčkou podle chuti.

Tento recept je jednoduchý a přizpůsobitelný. Můžete experimentovat s různými druhy koření v naší nabídce a přizpůsobit si jej podle svých preferencí.

koreni pecene brambory

Balení gastro koření na pečené brambory pro velkoobchod

Nabízíme cenové zvýhodnění při odběru gastro balení koření na pečené brambory (velkoobchodního balení). Pro veškeré gastro provozy jsme připraveni dodat kvalitní kořenící směs, jednodruhové koření ve větším množství.

obchodní název a adresa provozovatele potravinářského podniku
Vladímíra Samková, Sídlo: Rasošky 61, 552 21 Rasošky, IČO 72884037

 

 

Další informace

Hmotnost -
Hmotnost

100 g, 250 g, 500 g, 1 kg